OS2mo klæder din organisation på til fremtidens skærpede it-sikkerhedskrav

NIS2 REJSEN

Hvilke brugere har rettighederne i din organisation? 

Der er stigende fokus hos blandt andet Datatilsynet på efterlevelse af ISO27001/2, GDPR, NSIS og NIS-direktiverne. Centrale dele indenfor it-sikkerhed er fortrolighed, integritet og tilgængelighed, herunder hvorvidt der er styr på brugere og adgange. Derfor vil der også fremover blive stillet skrappe krav til kontrol og tilsyn. 

Ledelsestilsyn
NIS2 rejsen

For mange organisationer er det en tidskrævende opgave at kontrollere rettighedsniveauet til it-systemerne for de enkelte medarbejdere. Med OS2mo får du et støtteværktøj, der giver indsigt i alle brugeres it-adgange og rettigheder. Samtidig giver OS2mo den enkelte leder nem adgang til at gennemføre et tilsyn på en effektiv måde. 

Ledelsestilsyn

Indblik og overblik med OS2mo

OS2mo er et brugervenligt værktøj, der er udviklet til at forene jeres medarbejder- og organisationsdata. Løsningen giver desuden et overblik over, hvordan organisationen så ud i går, hvordan den konkret ser ud i dag. Og så rummer OS2mo en spol-frem-mulighed, så du kan designe fremtidige organisationsændringer, der træder i kraft automatisk. 

Med OS2mo får du indblik i organisationsstrukturen, afdelingerne, de ansattes forhold, titler, tilknytninger samt ledelsesansvar. OS2mo understøtter organisationsændringer fra start til slut, reducerer antallet af arbejdsgange og giver overskud til meningsfuldt arbejde. 

 

Medarbejderliste

OS2mo er skabt med fokus på sikkerhed og kvalitet og er med til at sikre efterlevelse af gældende lovkrav. Alt er open source, hvilket giver organisationen fuldt ejerskab over produktet og komplet gennemsigtighed i løsningen.